Ki az a Simon László, és miért bízhatsz meg benne?

Ha kíváncsi vagy, hogy ki is az a Simon László, miért lehet nála vajon olyan tudás, amivel segíthet neked, akkor jó helyen jársz!
Üdvözöllek!

Elmesélem a történetemet, benne több izgalmas tanulsággal, amit magad is hasznosítani tudsz majd a saját vállalkozásodban, projektedben.

Munkahelyről munkahelyre
Sok évvel ezelőtt nagyon más ember voltam.

Emlékszem életem annak szakaszára, amikor nagyon kerestem a helyemet, a küldetésemet, az utamat. Munkahelyről munkahelyre jártam, mert sehol sem találtam meg azt, amire igazán vágytam.

Nem is csoda, hiszen elhittem a mesét, amit sokakkal megetetnek: “tanulj keményen,  szerezz jó állást, így jól fogsz élni, és boldog leszel”.

Valóban jó volt minden: Kitűnően végeztem, minden állásban elégedettek voltak velem, és egyre jobb pozíciókat, és fizetéseket fogtam meg.

Ég veled aranykalitka...

Csak hogy én mégsem voltam elégedett. Mindig felmondtam egy idő után. Éreztem, hogy valami hiányzik.
“Hol van az a fajata szabadság, amire mindigis vágytam?”

Ha mások osszák be az időnket napról napra, óráról órára, akkor csak a szabadság illúziója marad.

Vállalkozás = felelősség = irányítás = szabadság

Eljutottam arra az összefüggésre, hogy ha valóban szabad akarok lenni, akkor nekem kell irányítanom mindent ami velem kapcsolatos (így a karrier, és pénzkereseti dolgokat is), akkor a felelősséget is nekem kell vállalnom MINDENÉRT.
Mindezeket a feltételeket egy vállalkozás képes biztosítani.

Bár sikeresen levizsgáztam coach-ként is, eleinte nemigen tudtam a megszerzett tudással értelmes jövedelemre szert tenni.

A coaching, és a tanácsadói szolgáltatás értékesítéséről szóló kurzusok, előadások nem sok értéket adtak. Az innen kapott “tudással” (inkább tippekkel) nemigen lehetett mit kezdeni.

Mivel nemigen találtam senkit, de tényleg senkit, aki értelmes segítséget tudott volna kínálni nekem, hogy elinduljak az úton, így nekem kellett “kitaposni az utat”, azaz megkeresni, és letesztelni rengeteg sok módszert, hogy mi az ami működőképes a piacon, és mi az ami nem.

Új készségek elsajátítása

Eleinte még nem volt egyértelmű számomra, hogy a szakmai tudás önmagában annyira kevés, mint ha egy repülőt úgy akarnánk a levegőbe emelni, hogy nincs benne motor , és nincs szárnya.
Így az egész életképtelen.

Új készségekre, új iparági tudásra volt szükség, hogy a “gépezetem” működőképes legyen.
Ezeket a készségeket egytől egyig nekem kellett felkutatni, elsajátítani, és saját zsebből finanszírozni mindent.

 • online marketing
 • weboldal készítés
 • értékesítés technika
 • online automatizmusok készítése
 • kommunikáció
 • online hirdetések készítése
 • grafikai dolgok
Jöttek az eredmények

Az ügyfelek, és a vásárlások száma szépen növekedett.
Az új készségeket és tudást ötvöztem a szakmai tudásommal, így új és új projekteket tudtam indítani.

Életemben először elkezdett passzív bevételem termelődni.
Elsőnek napi átlag pár ezer forint nem volt sok, de ha figyelembe veszem, hogy ezért csak egyszer kellett megdolgoznom, és többet már nem, akkor az igen jó megtérülés.

Az újabb profit modellek bevezetése, újabb eredményeket kezdtek hozni, amik további passzív bevétellel társultak.
(Havi nettó 160E Ft passzívan.)

Nem véletlen mondom sokaknak, hogy érdemes több profit modellt is alkalmazni, hiszen az extra jövedelem egy jelentős biztonságérzetet ad.

Milyen értékű házra lenne szükség, hogy bérbeadva, havi 160e Ft-ot passzívan kitermeljen?

30-40 milliós ingatlanra mindenképp.
Huszonévesen ez rendelkezésre áll?
A magyar lakosság 99,99%-ának nem.

Ha én huszonévesen megtudtam csinálni, akkor neked is menni fog.
Nem születtem arany palotába. Egyszerű, vidéki földműves faluban nőttem fel. Sosem voltam az osztály legkiválóbb tanulója, és totál más területen végeztem (építész).
Nem vettem át milliókat termelő céget. 18 évesen átéltem egy nagy, családi krízist, amitől évekig lelki nehézségeim voltak. Sosem voltam egy extrovertált típus, és eredetileg bádogosnak szántak a szüleim.

Ha az ember VALÓBAN akar valamit, akkor tesz érte.
Ha NEM akarja igazán, akkor max. csak dumál róla, és álmodozik.

Jogos a kérdés:
Miért nem osztom meg, hogy melyik vállalkozásokról van szó?

Mert az oldalfigyelő programom többször is jelezte nekem, hogy kérdés nélkül másolják a tartalmaimat, az oldalakat, a képeket, szinte mindent amit készítettem, és én ezt nem támogatom.
Elszomorít, amikor azt látom, hogy egyesek naponta órákat töltenek azzal, hogy másolnak és másolnak, de saját ötletük, megvalósításuk nemigen van.
Az ügyfeleimmel, tréningem résztvevőivel megosztom ezeket a vállalkozásokat, de az említett copy bajnokok miatt, nyilvánosan egyelőre nem.

segítség másoknak

Az Expert360 pontosan azért jött létre, mert egyre több megkeresést kaptam, hogy segítsek másoknak is kiépíteni hasonló jövedelem termelő rendszereket.
 • A fenti képen az egyik nagyon kedves tanácsadó ügyfelem rendszerét láthatod összefoglalva, amit úgy készítettem, hogy leveszi a válláról a teher 98%-át, és közben éjjel-nappal bevételt termel a számára. Ezáltal sokkal több ideje marad más dolgokkal foglalkozni.
  (Igen, ebben már automata folyamatok is működnek.)

  Plusz motiváció ebben, hogy akinek készítettem, már elmúlt 70 éves! Szóval akárhány éves az ember, mindig lehet új célokat elérni, megvalósítani.
 • Továbbá gyakran kapok megkereséseket, hogy segítsek rendbe tenni/ felépíteni egy-egy online felületet.

Mostanra a fiatalabb/ induló korosztálytól egészen az idősebb, tapasztaltabb korosztályig keresnek meg különféle ügyekben, megbízásokkal, hogy segítsek nekik.
Vannak akiknek az indulásban segítek, vannak, akinek újabb profittermelő ágakat építünk be, megint másoknak pedig az automatizálásra van szükségük, mert már nincs elég idejük a milliónyi feladat elvégzésére.

Ha több infóra van szükséged ezzel kapcsolatban, akkor a gombra kattintva elolvashatod:

Időközben megépítettem több online tréninget, képzést, hogy azoknak is segíteni tudjak, akik önerőből szeretnék megvalósítani a céljaikat, esetleg nincs elég pénzük megbízni valakit, vagy épp most végeztek el valamilyen szakmai képzést, tanfolyamot de nem tanították meg nekik, hogy PONTOSAN hogyan tudnak a megszerzett tudással korrekt jövedelemre szert tenni, és egy sikeres karrierpályát kiépíteni.

(Erről írtam az elején, hogy nekem is mennyire nehéz volt az indulás, mert nem kaptam HASZNÁLHATÓ támogatást, és nem is találtam senkit, aki azonnal MEGVALÓSÍTHATÓ információkkal látott volna el.)

Minden munkámra, tréningemre 365 napos  és 100%-os garanciát vállalok. Hiszen a célom, hogy az ügyfeleim, a klienseim a legjobbat kapják, és érezzék, hogy olyan megtérülő befektetést kapnak, ami jelentős mértékben hozzájárul a haladásukhoz, a sikereikhez.

Tudom, hogy sokan még a 60 napos garanciát se vállalják be, mert abban bíznak, hogy éppen elégedettek lesznek a klienseik.
Ezzel én nagyon nem értek egyet.

Inkább adok túl sokat, mint túl keveset.

Ha úgy érzed, hogy én vagyok az embered, és méltó lehetek a bizalmadra, vagy kérdésed van, akkor írj bátran a laszlo@expert360.hu-ra és hamarosan válaszolok.
Izgatottan várom, hogy szolgálhassalak!

tetszett a cikk?

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebookon
Megosztás itt: twitter
Megosztás Twitteren
Megosztás itt: linkedin
Megosztás Linkdinen
Megosztás itt: pinterest
Megosztás Pinteresten

AZONNALI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED AZ ÜGYFÉLSZERZÉSBEN?

JELENTKEZZ EGY ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Itt átbeszéljük, hogy min kell javítani, miben tudok Neked konkrétan segíteni, hogy több ügyfélre, vásárlóra tegyél szert.
Kérj segítséget bátran.

error: Védett tartalom !!!
×
×

Cart

Add meg, hová küldhetem az Ebook-ot:
 • Adataid 100%-ban biztonságban vannak és soha nem adjuk ki másnak.
Add meg, hová küldhetem a csekklistát
 • Adataid 100%-ban biztonságban vannak és soha nem adjuk ki másnak.

Iratkozz fel a Praxisépítési Mesterkurzus nyitási értesítőjére.

Pipáld be kérlek a fenti mezőt, ha szeretnéd megkapni a bevételnövelő cikkekről, tanácsokról és ajánlatokról szóló leveleimet is. Ha ezt nem pipálod be, akkor csak a nyitási értesítőről fogsz tőlem levelet kapni a feliratkozásod kapcsán.
Ha megadod a telefonszámodat, akkor SMS-ben is értesítelek a következő kurzusnyitás alkalmával. Ezt nem kötelező megadnod, Rád van bízva.

A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi tájékoztatót.